Usein kysytyt kysymykset

Avain

 

Salin yläovi toimii avaimella. Alaovesta pääset ovikoodilla joka lähetetään jäsenille ennen kauden alkua. Avain maksaa 10€ ja se laskutetaan uusilta jäseniltä kurssimaksun yhteydessä. Avain on henkilökohtainen ja toimii niiden treenien aikaan joihin olet ilmoittautunut ja joista olet maksanut kurssimaksun. Salille ei saa päästää ulkopuolisia. Naisten kuntonyrkkeilyryhmä, kuntonyrkkeilyn jatkoryhmät, sikajumppa ja kilparyhmä saavat avaimet. Kuntonyrkkeilyn alkeiskurssilaisille, Vilperi-Boxingille, Seniori-Boxingille eikä junnujen nyrkkeilykoululle tehdä avaimia vaan ohjaaja päästää yläovesta sisään. Jos hukkaat avaimen, veloitetaan sinulta 10€ uudesta avaimesta. Rikkinäisen avaimen tilalle saat uuden avaimen ilman lisämaksua.

 

Lisenssi

 

Jotta voit ilmoittautua treeniryhmään, sinulla tulee olla voimassaoleva lisenssi. Nyrkkeilyliiton sääntöjen mukaan kaikkien liiton jäsenseuroissa harrastavien henkilöiden tulee olla lisensioituja. Lisätietoa löydät täältä: https://www.nyrkkeilyliitto.com/seuroille/lisenssit-ja-vakuutukset-2/  Lisenssi voi hankkia täältä Suomisportista. Valitse lisenssiseuraksi Helsingin Tarmo. 

Huom.! Lisenssi ei sisällä kuitenkaan vakuutusta, vaan siitä tulee jokaisen harrastajan itse huolehtia. Kuntonyrkkeilijöille vakuutus ei ole pakollinen, kilpailijoille on, mutta sen voi halutessaan kilpailuttaa.

Harrastelisenssi 10 €
Kilpailulisenssi 40 €
Kuntonyrkkeilyvakuutus (aikuiset) 22 €
Kuntonyrkkeilyvakuutus (alaikäiset) 15 €

 

Ilmoittautuminen kahteen ryhmään

 

Jos ilmoittaudut kahteen ryhmään, maksat edullisemmasta ryhmästä vain 60% hinnan.

 

Vapaaharjoittelu

 

Sikajumpassa, naisten kuntonyrkkeilyssä sekä kuntonyrkkeilyn jatkoryhmässä kävijöillä on mahdollisuus vapaaharjoitteluvuoroon kerran viikossa. Kysy asiasta tarkemmin ryhmäsi ohjaajalta.