Kuntonyrkkeilyn jatkoryhmä aikuisille

Kuntonyrkkeilyn jatkoryhmässä treenataan vähän kovemmalla temmolla kuin alkeisryhmässä. Tekniikkaharjoitukset ovat haastavampia ja edellyttävät nyrkkeilytekniikan perusteiden hallintaa. Nyrkkeilytekniikan perusteet opetetaan alkeisryhmässä, josta voit halutessasi siirtyä jo seuraavalla kaudella jatkoryhmään. Jatkoryhmään osallistuminen ei edellytä Tarmon alkeisryhmässä treenaamista. Tärkeintä on, että olet oppinut perusteet jossain, jotta saat treeneistä ilon ja tehon irti.

Harjoitusten sisältö: lämmittely, tekniikkaharjoituksia yksin tai pareittain, lihaskunto, välineharjoittelua ja loppuvenyttely. Joka kolmas viikko kuntopiiritreenit.

Kaikki kurssimaksun maksaneet voivat osallistua maanantaisin klo 18.30–20.30 järjestettävään sikajumppaan. Sikajumppa on omia rajoja haastava kuntopiiritreeni.

Harjoitukset kevät 2021 1.2-9.5.2021
ti klo 18.30–20.00
to klo 18.30–20.00

Ryhmää valmentaa Markku Aalto, Titta Päri, Erika Wielert sekä kilpailijat.

Hinta: 185 €/kevät

Ryhmän syyskausi on päättynyt ja uusi kausi alkaa taas helmikuussa. Kaikille Tarmon jäsenille yhteiset kesätreenit jatkuvat 18.6. asti.