Jäsenmaksut & ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avautuu samalla viikolla kun kausi starttaa. Kaikki halukkaat ovat aina mahtuneet ryhmiin.

Syksyn ohjatut harjoitukset alkavat viikolla 36 ja päättyvät viikolla 50. Viikon 36 aikana voit käydä tutustumassa eri ryhmien treeneihin ja tehdä ilmoittautumisen haluamaasi ryhmään tai ryhmiin. Tarkista treeniajat ja poikkeavat aikataulut ryhmien omilta sivuilta. Ryhmiin ilmoittaudutaan täyttämällä ao. ilmoittautumislomake.

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt jäsenhakemuksen, sinulle lähetetään viitteellinen lasku sähköpostiisi.

Syksyllä 2017 jäsenmaksu on 170 €/ryhmä (kilpanyrkkeilijät 200 €). Uuden jäsenen kausimaksuun lisätään hköisen avaimen lunastamismaksu 5 €. Nyrkkeilyjaoston jäsenmaksuun sisältyy Helsingin Tarmon jäsenmaksu 15 €/jäsen/kalenterivuosi. Syksyn jäsenmaksujen eräpäivä on ma 15.9.2017

Salillamme on sähköinen kulunvalvonta, henkilökohtaiseen avaimeen koodataan maksetut treenit.

Kulunvalvonnan ja maksujen tarkistamisen takia sinun tulee tietää etukäteen viikonpäivät, joina aiot treenata. Treenien korvaaminen muiden ryhmien treeneissä ei ole mahdollista.

Voit ilmoittautua myös kahteen ryhmään, jolloin saat toisesta 15 % alennusta, tai ottaa lisämaksua vastaan yhden lisätreenin toisesta ryhmästä. Tiedustelut ja vahvistukset ryhmien ohjaajilta. Kaikki jäsenmaksun maksaneet voivat osallistua maanantaisin klo 18.30–20.30 järjestettävään sikajumppaan.

Huom.! Jäsenmaksu ei sisällä minkäänlaista lisenssiä (vakuutusta). Suosittelemme lisenssiin tutustumista nyrkkeilyliiton nettisivuilla, mistä sen voi myös ottaa.