Jäsenmaksut & ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2018 on avautunut.

Kevään ohjatut harjoitukset alkavat viikolla 2 ja päättyvät viikolla 16. Viikon 2 aikana voit käydä tutustumassa eri ryhmien treeneihin ja tehdä ilmoittautumisen haluamaasi ryhmään tai ryhmiin. Tarkista treeniajat ja poikkeavat aikataulut ryhmien omilta sivuilta. Ryhmiin ilmoittaudutaan täyttämällä ao. ilmoittautumislomake.

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt jäsenhakemuksen, sinulle lähetetään viitteellinen lasku sähköpostiisi.

Keväällä 2018 jäsenmaksu on 180 €/ryhmä (kilpanyrkkeilijät 200 €). Uuden jäsenen kausimaksuun lisätään hköisen avaimen lunastamismaksu 5 €. Nyrkkeilyjaoston jäsenmaksuun sisältyy Helsingin Tarmon jäsenmaksu 15 €/jäsen/kalenterivuosi. Kevään ilmoittautumisen eräpäivä on su 14.1.2018

Salillamme on sähköinen kulunvalvonta, henkilökohtaiseen avaimeen koodataan maksetut treenit.

Kulunvalvonnan ja maksujen tarkistamisen takia sinun tulee tietää etukäteen viikonpäivät, joina aiot treenata. Treenien korvaaminen muiden ryhmien treeneissä ei ole mahdollista.

Voit ilmoittautua myös kahteen ryhmään, jolloin saat toisesta 15 % alennusta, tai ottaa lisämaksua vastaan yhden lisätreenin toisesta ryhmästä. Tiedustelut ja vahvistukset ryhmien ohjaajilta. Kaikki jäsenmaksun maksaneet voivat osallistua maanantaisin klo 18.30–20.30 järjestettävään sikajumppaan.

Huom.! Jäsenmaksu ei sisällä minkäänlaista lisenssiä (vakuutusta). Suosittelemme lisenssiin tutustumista nyrkkeilyliiton nettisivuilla, mistä sen voi myös ottaa.