Jäsenmaksut & ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen syyskaudelle 2019 on avautunut.

Kevään ohjatut harjoitukset alkavat viikolla 36 ja päättyvät viikolla 50. Viikon 36 ja 37 aikana voit käydä tutustumassa eri ryhmien treeneihin ja tehdä sen jälkeen ilmoittautumisen haluamaasi ryhmään tai ryhmiin. Tarkista treeniajat ja poikkeavat aikataulut ryhmien omilta sivuilta. Ryhmiin ilmoittaudutaan täyttämällä ao. ilmoittautumislomake.

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt jäsenhakemuksen, sinulle lähetetään viitteellinen lasku sähköpostiisi.

Syksyllä 2019 jäsenmaksu on 180 €/ryhmä (kilpanyrkkeilijät 215 €/kausi). Uuden jäsenen kausimaksuun lisätään hköisen avaimen lunastamismaksu 10 €. Nyrkkeilyjaoston jäsenmaksuun sisältyy Helsingin Tarmon jäsenmaksu 15 €/jäsen/kalenterivuosi. Syksyn kausimaksujen eräpäivä on 16.9.2019. Kilpailijoiden eräpäivä on 1.9.2019.

Jotta voit ilmoittautua treeniryhmään, sinulla tulee olla voimassaoleva lisenssi. Sen voi hankkia täältä Suomisportista. Valitse lisenssiseuraksi Helsingin Tarmo.

Huom.! Lisenssi ei sisällä kuitenkaan vakuutusta, vaan siitä tulee jokaisen harrastajan itse huolehtia. Kuntonyrkkeilijöille vakuutus ei ole pakollinen, kilpailijoille on, mutta sen voi halutessaan kilpailuttaa.

Harrastelisenssi 10 €
Kilpailulisenssi 40 €
Kuntonyrkkeilyvakuutus (aikuiset) 18 €
Kuntonyrkkeilyvakuutus (alaikäiset) 12 €

Nyrkkeilyliiton sääntöjen mukaan kaikkien liiton jäsenseuroissa harrastavien henkilöiden tulee olla lisensioituja. Lisätietoa löydät täältä.

Salillamme on sähköinen kulunvalvonta, henkilökohtaiseen avaimeen koodataan maksetut treenit.

Kulunvalvonnan ja maksujen tarkistamisen takia sinun tulee tietää etukäteen viikonpäivät, joina aiot treenata. Treenien korvaaminen muiden ryhmien treeneissä ei ole mahdollista.

Voit ilmoittautua myös kahteen ryhmään, jolloin saat toisesta 15 % alennusta, tai ottaa lisämaksua vastaan yhden lisätreenin toisesta ryhmästä. Tiedustelut ja vahvistukset ryhmien ohjaajilta. Kaikki jäsenmaksun maksaneet voivat osallistua maanantaisin klo 18.30–20.30 järjestettävään sikajumppaan.