Uutisia

Maanantain treenit vetää kisaajien valmentaja Ossi ja Lauantain hikoilut ohjastaa Tarmon kilpailijat.
Kurssit alkavat viikolla 2 ja päättyvät viikolla 18. Ilmoittautuminen on sitova ja lasku tulee maksaa eräpäivään (19.1) mennessä. Jos olet uusi harjoittelija, voit tulla ilman ilmoittautumista kokeilemaan treeneihin viikolla 2 (sovitusti myöhemminkin). Tervetuloa!
Ilmoittautuminen avataan ja kurssitiedot julkaistaan lähipäivinä
Tervetuloa Tarmon nyrkkeilyn pikkujouluhin lauantaina 30.11. klo 18! Laita päivä kalenteriin ylös, salilla nähdään! :)
Huomisesta starttaa virallisesti Tarmon nyrkkeilyn syyskausi 2019 (junnuryhmä otti komean varaslähdön jo viikonloppuna)!  Ensimmäisellä viikolla voit vapaasti ja ilmaiseksi käydä tutustumassa eri ryhmiin. Jos et ole varma, mihin ryhmään kannattaa osallistua, voit kysyä lisää ryhmän ohjaajalta. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu nettisivujen kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi muutaman päivän kuluessa. Jos laskua ei kuulu, kannattaa tarkistaa roskapostikansio.  Kun olet maksanut jäsenmaksun, koodaamme sinulle avaimen, jolla pääset salille noin puoli tuntia ennen treenien alkua.  Tervetuloa mukaan treenaamaan, ja tarmokasta syksyn alkua kaikille!
Kurssit alkavat viikolla 36 ja ensimmäisiä treenejä päästään hikoilemaan maanantaina 2.9.2019. HUOM. Junnujen nyrkkeilykoulu alkaa jo 31.8 poikkeuksena muista ryhmistä!
11-12.5 kilpailtiin Suomen mestaruudesta Töölön Kisahallilla. Helsingin Tarmo toi mukanaan peräti kuusi mitalia ja kaksi näistä kultaisina. Timo Liljeroos ja Anna Jutila: Pronssia Anu Lammi ja Noora Kirppu: Hopeaa Anette Valtanen ja Elina Gustafsson: Kultaa
Turnaus pidetään Ruotsin Kumlassa ja ottelut käydään 19-21.4.
Tarmon Kilpanyrkkeilijät Noora Kosonen ja Elina Gustafsson Osallistuvat ensi viikonloppuna kovatasoisen Naisten Turnaukseen.
Tarmon jo perinteeksi muodostuneiden kesätreenien aikataulu on lyöty lukkoon kesän 2019 osalta! Virallinen kevätkausi loppuu viikolla 16 ja kesätreenit alkavat 6.5. Kesätreenit kuuluvat kevään jäsenmaksuun ja ovat kaikille ryhmille avoimet treenit. Maanantaisin jumpataan Palen tahtiin sikajumpassa klo 18 Keskiviikkoisin kuntopiiri + juoksulenkki klo 18 Perjantaisin kehonhuoltoon painottuva treeni klo 17 Kesätreenit jatkuvat juhannusviikolle asti, viimeinen kerta on 19.6. Kesää odotellessa :)
Kultaa: Sam Morovati B70 Dara Sekhon B81+ Hopeaa: Elyas MC Clellan A69
Kultaa: 48kg Noora Kosonen 64kg Anette Valtanen 69kg Anu Lammi 75kg Lilli Ahlstedt Hopeeta: 64kg Kerim Kadyrov Pronssia: 54kg Anna Jutila 57kg Jenni Karjalainen
Muista käydä ilmoittautumassa haluamallesi kurssille
Kausi on saatu ansiokkaasti ja tarmokkaasti päätökseen, joten on aika kiittää kaikkia kuluneesta syksystä ja rauhoittua joulunodotukseen! Huom! Pale vetää vielä tuttuun tapaan sikajumpan huomenna 17.12 klo 18.30. Jos lahjaideat ovat vähissä ja pukinkontti kaipaa täytettä, voit hankkia lahjakortin Tarmon Nyrkkeilyn kevätkaudelle!! :) Jos kiinnostuit, ota yhteyttä joni.saarenrinne@helsingintarmo.com. Kevät kausi starttaa heti loppiaisen jälkeen 7.1.2019. Lisätietoja aikatauluista ja yhteyshenkilöistä päivitetään nettiin pian.