Kuntonyrkkeilyn peruskurssi aikuisille

Kuntonyrkkeilyn peruskurssissa jokainen liikkuu oman kuntonsa ja tavoitteidensa mukaan. Nyrkkeilytekniikan perusteet opetetaan alusta alkaen, jolloin vaativistakin tekniikkaharjoituksista saa ilon ja tehon irti. Jos sinulla on aiempaa kokemusta nyrkkeilystä, mutta edellisestä kerrasta on jo aikaa, tämä on hyvä ryhmä herätellä selkäytimestä vartalonkiertoa ja lyöntirataa.

Perusryhmästä voi halutessaan siirtyä kurssin jälkeen kuntonyrkkeilyn jatkoryhmään tai aikuisten nyrkkeilyyn. Alkeisryhmässä voi myös treenata usean kauden ajan, jos siltä tuntuu ja päivät sopivat. Harjoitukset ovat tehokkaita ja nyrkkeilyn tekniikka haastavaa.

Harjoitusten sisältö: lämmittely, tekniikkaharjoituksia yksin tai pareittain, lihaskunto, välineharjoittelua ja loppuvenyttely. Joka kolmas viikko kuntopiiritreenit.

Kaikki kurssimaksun maksaneet voivat osallistua maanantaisin klo 18.30–20.30 järjestettävään sikajumppaan. Sikajumppa on omia rajoja haastava kuntopiiritreeni.

Harjoitukset Ryhmä 1: 1.2-21.3.2021 (yhteensä 7 viikkoa)

Harjoitukset Ryhmä 2: 22.3-9.5.2021 (yhteensä 7 viikkoa)

ke klo 18.30–20.00
la klo 10.30–12.00

Hinta: 100 €/7viikkoa (+10 € avainmaksu uusille jäsenille)

Valmentajana Timo Liljeroos

Ryhmän kevätkausi on päättynyt ja uusi kausi alkaa taas helmikuussa. Kaikille Tarmon jäsenille yhteiset kesätreenit jatkuvat 18.6. asti.