Kuntonyrkkeilyn alkeisryhmä

Kuntonyrkkeilyn alkeisryhmässä jokainen liikkuu oman kuntonsa ja tavoitteidensa mukaan. Nyrkkeilytekniikan perusteet opetetaan alusta alkaen, jolloin vaativistakin tekniikkaharjoituksista saa ilon ja tehon irti. Alkeisryhmästä voi halutessaan siirtyä seuraavalla kaudella jatkoryhmään. Alkeisryhmässä voi myös treenata usean kauden ajan, jos siltä tuntuu ja päivät sopivat. Harjoitukset ovat tehokkaita ja nyrkkeilyn tekniikka haastavaa.

Harjoitusten sisältö: lämmittely, tekniikkaharjoituksia yksin tai pareittain, lihaskunto, välineharjoittelua ja loppuvenyttely. Joka kolmas viikko kuntopiiritreenit.

Kaikki kurssimaksun maksaneet voivat osallistua maanantaisin klo 18.30–20.30 järjestettävään sikajumppaan. Sikajumppa on omia rajoja haastava kuntopiiritreeni.

Ryhmän kevätkausi on päättynyt ja uusi kausi alkaa taas syysykuussa. Kaikille Tarmon jäsenille yhteiset kesätreenit jatkuvat 18.6. asti.