Junnujen kilparyhmä

Tarmossa kilpanyrkkeilyura aloitetaan nyrkkeilykoulusta. Kilpanyrkkeilystä kiinnostuneilla on mahdollisuus siirtyä junnujen kilparyhmään.

Amatöörinyrkkeilyssä lähdetään jo junioritasolla siitä, että ottelijoiden taidot vastaavat toisiaan. Niin ikä, paino kuin kokemuskin otetaan huomioon ottelupareja muodostettaessa. Olennainen osa nyrkkeilykulttuuria on myös se, että harjoitustilanteessa isompi tai taitavampi nyrkkeilijä ottaa aina huomioon harjoituskumppaninsa kyvyt. Nyrkkeilijöiden turvallisuus varmistetaan tarkoin säännöin. Kaikilla kilpailijoilla täytyy olla voimassa oleva lääkärintodistus, lisenssivakuutus ja kilpailukirja. Turnauksessa lääkäri tarkastaa ottelijoiden kunnon ennen jokaista kamppailua. Amatöörinyrkkeilyssä miehillä pakollisia suojuksia ovat ala- ja hammassuojat sekä naisilla ja junioreilla näiden lisäksi pääsuoja.

Junnujen kilparyhmä on tarkoitettu alle 18 -vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneet kilpailemisesta. Junnujen kilparyhmään osallistuminen vaatii nyrkkeilyn perustekniikan hallintaa ja hammassuojat ovat treeneissä välttämättömät. Treeneissä harjoitellaan tekniikkaa, tehdään lihaskuntoharjoittelua ja sparrataan.

Treenit keväällä 2023 16.1. alkaen

MA ja KE klo 17.30-18.30 ja LA klo 14-15.30

Valmentajat: Mika Syvinki ja Onni Jenkins

Hinta: 180€/kevät 2023