Uutisia

Hei! Helsingin Tarmon nyrkkeilykurssit starttaavat taas 1.2.2021. Tulevan kauden kursseilla pyrimme siihen, että seuraavan ryhmän aloittaessa harjoitukset, sali on tyhjä. Näin vältämme mahdolliset ruuhkat salin sisällä ja minimoimme ryhmien väliset kontaktit. Tervetuloa liikkumaan Helsingin vuoden 2020 seuran mukana!
Nettisivujen kurssi-infoja päivitetään ja ilmoittautuminen avautuu lähipäivinä
Tarmon nyrkkeilysali suljetaan toistaiseksi, uusien tiukennettujen säädösten vuoksi. Tämä koskee kaikkia ryhmiä. Salin ovet ovat kiinni alustavasti 14.12 saakka. Lisäinfoa tilanteen muuttuessa. Pahoittelut seuran puolesta ja pysytään terveinä!
Hei! seuraavat 3 viikkoa Tarmon salilla ei ole ohjattuja aikuisten treenejä. Tämä ei koske maanantain sikajumppaa jotka pyritään järjestämään ulkotiloissa (ulkovaatetus, lenkkeilyasu). Mikäli kaikesta huolimatta haluaa käydä lyömässä säkkiä omien treeniaikojen puitteissa, tätä ei estetä. Ohjausta ei vain ole. Tämä koskee siis kuntonyrkkeily ja aikuisten nyrkkeilyryhmiä seuraavan 3 viikon ajan. Tilannetta seurataan ja teemme muutoksia tarvittaessa. Kiitos ja pahoittelut harmillisesti ohjattujen treenien osalta. Juniorien nyrkkeilykoulu ja kilpanyrkkeilijät jatkavat normaaliin tapaan.
Välttääksemme sairasteluita ja niiden leviämisiä, emme tarjoa syksyllä enää nyrkkeilysalilla yhteisiä nyrkkeilyhanskoja. Suosittelemme hankkimaan omat nyrkkeilyhanskat tuleviin harjoituksiin. Juniorinyrkkeilijöille on vielä varattuna ryhmäkohtaiset hanskat, mutta suositus koskee myös tätä ryhmää. Kiitos ymmärryksestä
Hei! Järjestämme kuntonyrkkeilyn alkeet normaalisti 28.10. Väliviikosta liikkuneet huhut on todettu vääriksi. Tervetuloa!
Kuntonyrkkeilyn alkeet Ryhmä 2 aloittaa harjoitukset keskiviikkona 28.10. Vielä ehdit mukaan! Tervetuloa!
Kurssit alkavat viikolla 37 eli 7.9. Käy valitsemassa itsellesi sopiva ryhmä ja ilmoittaudu mukaan. Nähdään syyskuussa!
Helsingin Tarmon Nyrkkeilysali sijaitsee nyt uudessa osoitteessa: Haapaniemenkatu 14. Tervetuloa korkkaamaan syyskausi uudella salilla Helsingin Merihaassa!
Helsingin kaupunki on valinnut Helsingin Tarmon Vuoden Urheiluseuraksi! Helsinki-päivän yhteydessä 12.6. palkittu seura liittyy vuodesta 2003 palkittujen stadilaisseurojen ansiokkaaseen listaan ensimmäisenä nyrkkeilyseurana. Perusteluissa Tarmoa kuvailtiin muun muassa seuraavasti: ”Tarmon treenisali Sturenkadulla on läpileikkaus suomalaisesta nyrkkeilystä. Tiloissa harjoittelevat juniorit, kansallisen tason nyrkkeilijät, maajoukkueurheilijat, kuntoilijat, harrastajat, ”jäähdyttelijät” ja ammattilaisnyrkkeilijät. Treenisali on stadilaisen nyrkkeilyn sydän, joka pumppaa eloa ja ennen kaikkea iloa stadilaiselle nyrkkeilylle. Seura tarjoaa tukea ja mahdollisuuksia urheilijapolun jokaisella askelmalla, unohtamatta uransa päättäviä urheilijoita. Tarmossa sykkii suuri seurasydän, jossa yksilöurheilija voi tuntea olevansa osa joukkuetta, heidän toinen toisilleen antama tuki ja kannustus ovat aidon lämminhenkistä. Seuran urheilulliset saavutukset eivät ole vain laadukkaan valmennuksen ansiota – se on myös tarmolaisen seurahengen ansiota.”
hei, Puheenjohtajan tervehdykset kaikille salilla kävijöille. Hyvin alkaneen alkuvuoden jälkeen maailman tilanne hieman muuttui ja toimintamme joutui katkolle. Lupasimme palata asiaan kun tilanne selkeytyy. Kesäkuun aikana jäsenmaksun suorittaneet täysi-ikäiset voivat käydä treenaamassa salilla maanantaisin keskiviikkoisin sekä perjantaisin kello 0700 -2100 välisenä aikana. Ohjattuja treenejä emme pysty järjestämään ja heinäkuussa sali on kiinni. Juniorinyrkkeilykoulu jatkaa kevätkauden loppuun elokuussa jonne kevään 2020 maksaneet ovat veloituksetta tervetulleita. Elokuun jälkeen on nykkeilykoulussa todistusten jako ;) KUN SALILLA EI OLE OHJATTUA OHJELMAA, SALILLE EI SAA PÄÄSTÄÄ TUNTEMATTOMIA TAI AVAIMETTOMIA. OVISTA KULJETAAN YKSITELLEN OMAA KULUNVALVONTA-AVAINTA KÄYTTÄEN. (tämä on olympiakomitean toivomus ja luettavissa nyrkkeilyliiton sivuilta: https://www.nyrkkeilyliitto.com/?x103997=1483834 päivätty 18.5.2020 jotta tilanteen niin vaatiessa tiedämme keitä salilla on ollut kyseisellä hetkellä. Terveisin Jani
Infoamme jatkosta tilanteen edetessä asiaa 'koronavirus' kohtaan
Sieltä löytyy treenivinkkejä kotiin. Seuran omat harjoittelijat ja valmentajat julkaisevat pitkin kevättä jumppia, joiden avulla voit harjoitella treenisalin ulkopuolella. Linkki oheessa. https://www.youtube.com/channel/UCD8P9pcrxs9hZZ3a8j3tcfw