Uutisia

Vilperi-Boxingin treenit jatkuu vielä huhtikuun ajan ja mukaan mahtuu vielä. Tervetuloa!
Nyrkkeilykoululla ei ole treenejä 20.-24.2.2023. Treenit jatkuu taas 27.2.2023.
https://helsingintarmonyrkkeily.sporttisaitti.com/varustekauppa/
Vilperi-Boxing on suunnattu 6-9 -vuotiaille lapsille. Lämmittelynä on hippoja, pelejä, leikkejä ja lajinomaisia lämmittelyliikkeitä. Tunnilla harjoitellaan myös nyrkkeilytekniikan alkeita. Pääpaino on kuitenkin lajinomaisessa leikissä sekä motoristen taitojen kehittämisessä. Jokainen tekee tunnilla oman taitonsa mukaan ja keskiössä on leikinomainen harjoittelu.
Joudumme siirtämään Vilperi-Boxingin ja Seniori-Boxingin aloitusta vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Pyrimme toteuttamaan ryhmät myöhemmin keväällä mikäli saamme kasaan riittävästi ilmottautuneita.
Ryhmä on tarkoitettu syksyn peruskurssilaisille sekä uusille jäsenille joilla on jo nyrkkeilyn alkeet hallussa
Tutustu nyrkkeilyn sekä potkunyrkkeilyn perusteisiin samalla kurssilla!
Pyrimme järjestämään kurssin loppuvuodesta 2022
Syksyn kurssit (9.8.2022)
Martti Lehtevä edusti Suomea Rooman Olympiakilpailuissa vuonna 1960 kevyessä välisarjassa 63,5kg. Arvokisaedustuksia tuli myös EM-kilpailuissa vuonna 1959 sarjassa 63,5kg. Suomenmestaruuden Martti voitti kerran vuonna 1958 sarjassa 63,5kg. Rooman olympialaisten jälkeen Martti otti vastuun Tarmon nyrkkeilyvalmennuksesta veljensä Raimon kanssa. He hoitivat Tarmon valmennusta aina vuoteen 1972 asti. Martti valmensi myös Tarmon ulkopuolella. Mm. hän valmensi Santahaminassa varusmiespalvelusta suorittavia nyrkkeilijöitä, toimi useissa maaotteluissa kehäavustajana ja toimi niin ikään valmentajana liiton leireillä. Martti oli myös aktiivinen järjestöpuolella. Hän istui Suomen Nyrkkeilyliiton hallituksessa vuosina 1967-72 ja oli Tarmon johtokunnan jäsen useamman vuoden.
Lisätietoa tapahtumasta osoitteesta www.olympiapaiva.fi
Syksyn kurssit alkavat viikolla 36. Tarkempaa infoa ryhmistä tulossa kesän aikana.