NYRKKEILYJAOSTO VUODELLE 2018

11.12.2017 klo 18:30

Helsingin tarmon nyrkkeilyjaosto vuodelle 2018 valitaan nyrkkeilyjaoston kokouksessa maanantaina 11.12.2017 klo 18:30 nyrkkeilysalin toimistossa, Sturenkatu 27. Kokous on avoin kaikille seuran jäsenille.

Nyrkkeilyjaosto koostuu puheenjohtajasta, jaoston sihteeristä ja muista mahdollisista jaoston jäsenistä. Jokaiselle jaoston jäsenelle annetaan vastuualue perustuen alla esitettyihin rooleihin.

• Nyrkkeilyjaoston puheenjohtaja huolehtii siitä, että jaosto toimii niin kuin jaoston on yhdistyksen sääntöjen mukaan toimittava. Luo hyvää yhteishenkeä ja kannustaa muita seuran jäseniä. Vastaa harjoitusryhmien toiminnan organisoinnista. Edustaa seuraa edustustilaisuuksissa. Kutsuu jaoston koolle kokouksiin ja johtaa puhetta kokouksissa.
  • Jaoston sihteeri auttaa jaoston kokousten järjestämisessä, valmistelee kokousten esityslistat, kirjoittaa ja viimeistelee kokousten pöytäkirjat.
  • Varapuheenjohtaja osallistuu seuran edustustehtäviin ja hoitaa puheenjohtajan tehtävät puheenjohtajan ollessa estynyt.
  • Jaoston varainhoitaja vastaa jaoston vuotuisen budjetin suunnittelusta puheenjohtajan avustuksella, seuraa budjettia kauden aikana, hoitaa matkalaskut ja menotositteet seuran varainhoitajalle maksettavaksi ja koostaa kuluneen kauden / vuoden tuloslaskelman.
  • Salin ylläpitovastaava huolehtii salin välineiden kunnosta yhteistyössä muiden seura-aktiivien kanssa.
  • Tiedotusvastaava koordinoi jaoston tiedotusta, mainontaa ja näkyvyyttä. Päivittää jaoston kotisivuja ja facebook-sivuja yhteistyössä muiden jaostolaisten kanssa.
  • Some-vastaava päivittää jaoston sosiaalista mediaa, kuten päivittää kilpailutuloksia ja valokuvia facebookiin, instagrammiin ja kotisivuille yhteistyössä muiden jaostolaisten kanssa.

Toivottavasti saamme mahdollisimman monta uutta jäsentä paikalle kokoukseen osallistumaan ja vaikuttamaan jaoston toimintaan.

Terveisin,

Joni Saarenrinne