Uutisia

Juniorien nyrkkeilykoulu jatkaa toimintaansa 10.5 jatkuen kesäkuun loppuun
Junioreiden nyrkkeilykoulu tauolla toistaiseksi
Etelä-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt tiloja suljettavaksi koko Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella tartuntatautilain pykälän 58 g mukaisesti.
Jukka Kortti, Harrastevaliokunta. Marko Metz, Valmennusvaliokunta - Nuorten Maajoukkuetoiminnan kehittäjä
Junioreiden nyrkkeilykoulu on tauolla maaliskuun loppuun asti Tiukennettujen rajoitusten vuoksi nyrkkeilykoulu on tauolla vähintään maaliskuun loppuun asti. Tiedotamme, kun harjoittelu on taas mahdollista. Pahoittelemme https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69902744
https://www.hel.fi/helsinki/korona-fi/koronaneuvonta/voimassa-olevat-suositukset-ja-rajoitukset
Suuren suosion takia junioriryhmään on ilmoittautunut niin monta harjoittelijaa, ettei saliin mahdu enempää. Tämän vuoksi on mahdollista, että kaikkia uusia ilmoittautuneita ei voida välttämättä hyväksyä ryhmään. Hakemukset hyväksytään ilmoittautumis järjestyksessä. Mahdollisuuksien mukaan, uusia harjoittelijoita voidaan päästää mukaan, jos joku jättäytyy pois ryhmästä.
Helsingin Tarmon nyrkkeilykoulu junnuille harjoittelu alkaa Tarmon nyrkkeilysalilla 1.2.2021 alkaen. Harjoittelu on mahdollista ryhmään ilmoittautuneille junioreille. Nyrkkeilyliiton verkkosivuilla ovat koronaohjeet joita noudatetaan suomalaisessa kamppailu-urheilussa Jokainen harrastaja, toimihenkilö ja valmentaja osallistuu harjoitteluun omalla vastuullaan.
Ilmo Lindqvist s. 22.8.1942 k. 21.1.2021 Helsingin Tarmo muistelee Ilmo Lindqvistiä näistä hienoista vuosista!
Hei! Helsingin Tarmon nyrkkeilykurssit starttaavat taas 1.2.2021. Tulevan kauden kursseilla pyrimme siihen, että seuraavan ryhmän aloittaessa harjoitukset, sali on tyhjä. Näin vältämme mahdolliset ruuhkat salin sisällä ja minimoimme ryhmien väliset kontaktit. Tervetuloa liikkumaan Helsingin vuoden 2020 seuran mukana!
Nettisivujen kurssi-infoja päivitetään ja ilmoittautuminen avautuu lähipäivinä
Tarmon nyrkkeilysali suljetaan toistaiseksi, uusien tiukennettujen säädösten vuoksi. Tämä koskee kaikkia ryhmiä. Salin ovet ovat kiinni alustavasti 14.12 saakka. Lisäinfoa tilanteen muuttuessa. Pahoittelut seuran puolesta ja pysytään terveinä!
Hei! seuraavat 3 viikkoa Tarmon salilla ei ole ohjattuja aikuisten treenejä. Tämä ei koske maanantain sikajumppaa jotka pyritään järjestämään ulkotiloissa (ulkovaatetus, lenkkeilyasu). Mikäli kaikesta huolimatta haluaa käydä lyömässä säkkiä omien treeniaikojen puitteissa, tätä ei estetä. Ohjausta ei vain ole. Tämä koskee siis kuntonyrkkeily ja aikuisten nyrkkeilyryhmiä seuraavan 3 viikon ajan. Tilannetta seurataan ja teemme muutoksia tarvittaessa. Kiitos ja pahoittelut harmillisesti ohjattujen treenien osalta. Juniorien nyrkkeilykoulu ja kilpanyrkkeilijät jatkavat normaaliin tapaan.