Uutisia

Olemme päivittäneet sivuillemme ryhmien ajankohdat ja avanneet ilmoittautumisen. Tarkoitus on aloittaa suurin osa ryhmistä viikolla 3. Seuraamme aktiivisesti vallitsevia koronaohjeistuksia ja informoimme heti, mikäli ryhmien aikatauluihin tulee muutoksia.
Tarkempaa infoa tammikuussa alkavaista ryhmistä tulossa pian.
Nassikkanyrkkeily alkaa 24.10.21
Helsingin Tarmon nyrkkeilykurssit starttaavat taas 4.10.2021. Vanhojen tuttujen kuntonyrkkeilyn jatkoryhmän ja harrastenyrkkeilyn lisäksi uutena valikoimasta löytyy nassikkanyrkkeily 6-9 -vuotiaille.
Junioreiden nyrkkeilykoulu alkaa 6.9
26.6 ei treenejä (25.6.2021)
Juhannuksen takia ei treenejä 26.6
Juniorien nyrkkeilykoulu jatkaa toimintaansa 10.5 jatkuen kesäkuun loppuun
Junioreiden nyrkkeilykoulu tauolla toistaiseksi
Etelä-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt tiloja suljettavaksi koko Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella tartuntatautilain pykälän 58 g mukaisesti.
Jukka Kortti, Harrastevaliokunta. Marko Metz, Valmennusvaliokunta - Nuorten Maajoukkuetoiminnan kehittäjä
Junioreiden nyrkkeilykoulu on tauolla maaliskuun loppuun asti Tiukennettujen rajoitusten vuoksi nyrkkeilykoulu on tauolla vähintään maaliskuun loppuun asti. Tiedotamme, kun harjoittelu on taas mahdollista. Pahoittelemme https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69902744
https://www.hel.fi/helsinki/korona-fi/koronaneuvonta/voimassa-olevat-suositukset-ja-rajoitukset
Suuren suosion takia junioriryhmään on ilmoittautunut niin monta harjoittelijaa, ettei saliin mahdu enempää. Tämän vuoksi on mahdollista, että kaikkia uusia ilmoittautuneita ei voida välttämättä hyväksyä ryhmään. Hakemukset hyväksytään ilmoittautumis järjestyksessä. Mahdollisuuksien mukaan, uusia harjoittelijoita voidaan päästää mukaan, jos joku jättäytyy pois ryhmästä.