Uutisia

Nyrkkeilyjaosto on seurannut koronavirustilannetta Suomessa ja sen kehittymistä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) katsausten mukaan ja Suomen hallituksen kannanottoja seuraten. Tänään 12.3.2020 hallituksen päätösten ja suositusten mukaisesti sekä ohjeita seuraten Nyrkkeily sali suljetaan välittömästi toistaiseksi (ainakin 1.4 saakka) eikä harjoituksia järjestetä. Harjoitusten jatkamisesta ilmoitetaan erikseen seuran verkkosivujen uutisoinnissa osoitteessa: www.helsingintarmo.com Helsingin Tarmo nyrkkeilyjaosto
Nyrkkeilysali sulkee ovensa seuraavaksi kahdeksi viikoksi to 12.3. alkaen ja avaa ovensa 1.4 koronaviruksen varotoimenpiteenä. Tilannetta seurataan ja asiasta infotaan lisää tarvittaessa.
Laskuista! (16.1.2020)
Kun olet ilmoittautunut, lasku saapuu ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 1-2 päivän sisällä. Kannattaa katsoa myös roskapostikansio, jostakin syystä esim. gmail ohjaa Tarmon laskut suoraan roskapostiin...
Pale ottaa varaslähdön kevätkauteen huomenna sikajumpalla klo 18.30 alkaen. Tervetuloa!
Maanantain treenit vetää kisaajien valmentaja Ossi ja Lauantain hikoilut ohjastaa Tarmon kilpailijat.
Kurssit alkavat viikolla 2 ja päättyvät viikolla 18. Ilmoittautuminen on sitova ja lasku tulee maksaa eräpäivään (19.1) mennessä. Jos olet uusi harjoittelija, voit tulla ilman ilmoittautumista kokeilemaan treeneihin viikolla 2 (sovitusti myöhemminkin). Tervetuloa!
Ilmoittautuminen avataan ja kurssitiedot julkaistaan lähipäivinä
Tervetuloa Tarmon nyrkkeilyn pikkujouluhin lauantaina 30.11. klo 18! Laita päivä kalenteriin ylös, salilla nähdään! :)
Huomisesta starttaa virallisesti Tarmon nyrkkeilyn syyskausi 2019 (junnuryhmä otti komean varaslähdön jo viikonloppuna)!  Ensimmäisellä viikolla voit vapaasti ja ilmaiseksi käydä tutustumassa eri ryhmiin. Jos et ole varma, mihin ryhmään kannattaa osallistua, voit kysyä lisää ryhmän ohjaajalta. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu nettisivujen kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi muutaman päivän kuluessa. Jos laskua ei kuulu, kannattaa tarkistaa roskapostikansio.  Kun olet maksanut jäsenmaksun, koodaamme sinulle avaimen, jolla pääset salille noin puoli tuntia ennen treenien alkua.  Tervetuloa mukaan treenaamaan, ja tarmokasta syksyn alkua kaikille!
Kurssit alkavat viikolla 36 ja ensimmäisiä treenejä päästään hikoilemaan maanantaina 2.9.2019. HUOM. Junnujen nyrkkeilykoulu alkaa jo 31.8 poikkeuksena muista ryhmistä!
11-12.5 kilpailtiin Suomen mestaruudesta Töölön Kisahallilla. Helsingin Tarmo toi mukanaan peräti kuusi mitalia ja kaksi näistä kultaisina. Timo Liljeroos ja Anna Jutila: Pronssia Anu Lammi ja Noora Kirppu: Hopeaa Anette Valtanen ja Elina Gustafsson: Kultaa
Turnaus pidetään Ruotsin Kumlassa ja ottelut käydään 19-21.4.
Tarmon Kilpanyrkkeilijät Noora Kosonen ja Elina Gustafsson Osallistuvat ensi viikonloppuna kovatasoisen Naisten Turnaukseen.
Tarmon jo perinteeksi muodostuneiden kesätreenien aikataulu on lyöty lukkoon kesän 2019 osalta! Virallinen kevätkausi loppuu viikolla 16 ja kesätreenit alkavat 6.5. Kesätreenit kuuluvat kevään jäsenmaksuun ja ovat kaikille ryhmille avoimet treenit. Maanantaisin jumpataan Palen tahtiin sikajumpassa klo 18 Keskiviikkoisin kuntopiiri + juoksulenkki klo 18 Perjantaisin kehonhuoltoon painottuva treeni klo 17 Kesätreenit jatkuvat juhannusviikolle asti, viimeinen kerta on 19.6. Kesää odotellessa :)